Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog min själ vägen

Vet inte vart jag ska vända mig, letar febrilt
Varje litet gathörn, har någon sett min själ
Förlorade min själ, börjar tappa sinnet
Skapar smärta, vart ska jag gå, börjar förlora tid
Hur ska jag finna min själ, börjar bli paranoid

Känner en smärta, sålde själen, tappade den
Vet inte vart jag lagt den, här kommer jag
Själ, vart är du min vän, börjar förlora tid
Letar febrilt, det smärtar, saknar min själ
Vart är du, börjar tappa sinnet, världen snurrar

Känner hur jag sakta försvinner bort
Suddas ut till inget, själlös, letar febrilt
Själ, vart är du, jag skriker, det smärtar
Hjälp mig, vart har jag förlagt dig, börjar bli paranoid
Tiden rinner ut i sanden, jag flämtar, flåsar, lugna dig





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-11-04 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP