Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansakt

Snön ligger i stora drivor 

Kantar vägar i höga vallar

Men i gatstenen har den färgats grå 

Där ligger den som slask nu

Och väntar på att smälta bort

Men mängden är för stor

Och natten hotar med kyla

Så morgon bjuder nog is

Knölig och grå i uppkörda hjulspår 

Manar till försiktighet 

Suckar tungt åt det ovälkomna 

Och inser ännu en gång att snö

Är verkligen inget för någon 

Vars balans är väldigt oberäknelig 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-06 06:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Manar till försiktighet.
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP