Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmorgon klokuggla


solstråle


lägger den i ett kuvert
på gammalt sätt
Då du öppnar det
lyser själva solen upp
kammaren din

ha en alldeles underbar dag

vattenplask väntar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-06 06:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar
2024-02-14

  morgonstjärna VIP
tack tar det försiktigt i halkan
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP