Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det där kan jag göra sen..


Inte riktigt än



Vad var det
egentligen man måste
för att känna att man dög

Bara goda föresatser
samlade på hög?

Var det kanske det där
man aldrig gjorde
som man kanske borde gjort

Eller var det egentligen
inte som man då trodde
så förskräckligt viktigt och stort

Kanske lät man högen
bara ligga i ett hörn
och damma igen

För att man varje gång
man såg den växa tänkte
Låt den bara ligga
det där kan jag göra sen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-06 08:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En evig fråga som sällan får ett svar.
2023-11-06

  Kungskobran VIP
Kom att tänka på Fritjof Nilsson Piratens berömda gravsten när jag läste din fina dikt.

Här under är askan av en man som hade vanan att skjuta allt till morgondagen. Dock bättrades han på sitt yttersta och dog verkligen den 31 jan. 1972.
2023-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Mycket träffsäkert!
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP