Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trodde på flykten som utväg

 

 

Så var det början på slutet på allt i själen

Så var det slutet på början av livet inom mig

 

Så still

Så ensam

 

Så deppig

Så lidit

 

Är livets känsla inom mig

Är tankarna inom mig

 

Jag ej längre jagar efter nytt liv

Jag ej längre söker efter extra tid för mitt liv

 

Jag är på flykt och saknar min identitet

Jag lever på flykt för min identitets tro

 

Jag trodde att flykten skulle ge mig tillbaka min identitet

Jag trodde att leva på flykt kunde skydda min identitet

 

Jag trodde att demokratin är en mänsklig religion

Jag trodde att alla religionen är kärleksfulla och fredliga

 

Jag trodde att begreppet mänsklig stämmer

Jag trodde att alla är likavärde stämmer

 

Men,

De var bara lögner onda lögner och tvånghjärntvätt

 

Flykten för livet blev ej mer än förnedrande och skamligt

Utan ett hemland, identitet, historia och döds hotat för livet

 

YES till jihad, YES paradiset DUUUUUUUUUU!

YES till jihad, YES demokratin DUUUUUUUUU!

 

Hotet är allvar!

Hotet kommer från väst och öst ländernas religion 

 

Trodde på flykten som utväg till friheten

Den var avspärrat för alltid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-11-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP