Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Klimatförnekare,”personer och organisationer som sprider felaktiga slutsatser angående det aktuella klimatforskningsläget, och i synnerhet människans påverkan på klimatet. Ofta parat med en politisk övertygelse om att arbetet för miljön


Förnekelsens vals

Fortsätt orkestern att spela
Spela förnekelsens vals
Den gör oss trygga och hela
Och ångesten känns inte alls

En präst gick förbi och sa vi ska be
Hon sa att vår båt sprungit läck
”Golvet det lutar som ni kan se
samling på översta däck.”

Hysteriskt att säga att vi snart går under
Vad gör lite vatten längst ner i vår köl
Vårt skepp är fantastiskt ett människans under.
Nu går vi till baren och tar oss en öl.

Lyssna gott folk, se hit kära gäster
Tänk att en präst har så usel etik.
Tro ej på dem som stör er semester
Att skrämmas är inte en ärlig taktik

Så spela orkester vår älskade dans
Ett strålande alternativ.
Här vaggas vi in i en moderlig trance.
Som skänker oss frälsning och frid




Bunden vers (Rim) av Sting
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-06 12:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hys inga illusioner om präster/Svenska Kyrkan.
Det tåget har gått.
En samling förrädare.
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sting