Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Wild west

Var var du när sågverket brann?
Jag var ute och slogs med min farfars pistol
De kan följa mig så gott de kan
Men jag kan springa snabbare när det inte är sol

Ja regeringen i denna stat
Det är inte det enda sättet som sherriffen får betalt
Du kan försöka dölja vem du är
Men de kommer att se rakt igenom din charad

Vad äter hundarna
När människorna är svaga?
Vart tar röken från dina lungor vägen
När du andas ut?
Vad gör kackerlackorna
Utan någon runt?
De lever som moonshiners
Halvt under jord
Halvt över jord

Ja det var jag som brände ner det
Att förvirra alla och göra det välkänt
Det efter 33 år av detta
Jag har en egen regering




Fri vers av Linus kan inte poesi
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-11-06 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus kan inte poesi
Linus kan inte poesi