Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Den stora oredan

Vem har sagt
att just du ska va fri
I tiden vi lever i

Inte sitta
bak lås och bom
oskyldigt anklagad
och dömd

Vem har sagt
att just du ska va fri

i en värld fylld av
blod svett tårar
och förödda liv

Vem har sagt
att just du
äger rätten att stå
utanför och se på

När andra lider

I dessa alltför
krigiska och bistra
tider






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-07 09:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Första delen:
Sveriges grundlag.
2023-11-07

  Skoogshäxan VIP

Vem har sagt att just du kom till världen för att få lycka och glädje på färden.
2023-11-07

  Kungskobran VIP
Man får väl göra som Beatles sjöng
Living is easy with eyes closed
2023-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP