Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(123)

 

 

 

 

                          gryningsljuset

    binder sin bok i dagens rike

 när jag vänder mig mot dig

hur dina händer renas

blir till aska

och vi sitter vid sjöarna

på nakna stolar

utan ansikten och drömmer om oss själva

i en annan höst

i en annan vår

i en annan blomning

 

 längtan är ett sönderfall

och jag rör vid dig

 

och jag rör vid dig

 

rör vid dig

 

    längtan

 

är ett sönderfall,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-11-07 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP