Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du

Jag är en skulptur av känslor
En tavla av erfarenheter
En skyskrapa som allltid växer
Jag är som doften både underbar och äcklig

Ovärderlig när jag sätter visioner
Färgen som inte existerar
Skapas när jag målar med orden
Mitt sätt att vara

Är ingenting som är bra och dåligt
Är så långt från dagens rutiner
Det jag varit och fortfarande är
Är så långt från era maskiner

AI har ingenting på mig
Pengar betyder noll för mig
Siffror, bokstäver, åsikter och plikter
Enda frihet som existerar är mina dikter

Förståelse ge mig förståelse
Borde jag önska mig något mer
En önskan är ingenting som är möjligt
En önskan är något som är behövligt





Bunden vers (Rim) av Ocpoet
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-08 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ocpoet
Ocpoet