Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


100 % klokuggla



somnar tidigt till kvällen
koppla ifrån kraven går inte helt
de är inte uppstoppade
och står till beskådande på en hylla
mina pälsmuffar
och väl är det

svängde ihop en gryta
därefter till mötesplatsen
matte till pudeln
kan inte förstå populär behöver en klon
då kan de umgås
och jag kan slå upp mitt tält
i skuggiga gläntan
och rofylld där vila

ha en fin dag klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-11-08 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP