Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


minusgrader väntas snart


och tiden knapp
före himlen över jorden
skakar ut kuddvaret
då riktas blicken mot
himlen för där läsa svaret
får vi myror mera respit
och hinner med större nit
avverka det sista?

positiva tankar
fungerar som tröstenapp





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-11-08 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP