Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAM SVERIGE


är du ännu naiv handlingsförlamad?
LÄR DU DIG ALDRIG STRAFFA
DEM SOM SKADAR DIG OCH DINA MEDBORGARE
stå inte där i skamvrån och mumla
om yttrandefrihet
VAR FINNS DEN DÅ DEN VÅLDTAS AV FIENDEN!
Öppna ögonen och se hur bedragare utnyttjar
ditt anseende i världen
skamfläckarna har redan fått din rustning
att rosta

KASTA UT DE SOM FESTAR PÅ GATORNA
ÖVER DET SKAMLIGA SKETT ANTISEMATISM
HAR ÅTER BLOTTAT SITT VIDRIGA ANSIKTE
KASTA UT DEM UR SVERIGE
OCH ALLA TERRORISTER!!!!!!!!!!!!!!
deras järnskodda stövlar tågar över svensk mark

HAMAS VIDRIGA MORD OCH SLAKT
allt filmades
och hyllningarna över det !!!!!!!!!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-11-10 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP