Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omkullsprungen



Den hinner alltid ifatt sömnbristen
den som fanns
efter ångestnatten då utestängd
varje dörr bankade
Ropade efter rättigheter och lagar
texterna mina
Varför oheliga vapen gripa
då lögner ändå inte makten klär
det är då vi önskar den annalkande natten
tar oss dit där fåglar kunde få sin vila




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-11-10 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP