Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto, Copyrighter: Soligajag_1


Brukar du fira Jul eller inte

Nu är det endast en och en halv månad kvar till Julafton.

Alla är vi olika och firar Julen på det sättet vi vill och vill njuta utav.
Helst vill man fira med hela familjen men utav olika orsaker så fungerar det inte .
Nu för tiden finns det bonus föräldrar och andra slags föräldrar.

Jag har haft turen att få kontakt med min dotter åter igen efter några års avbrott.
Vilken lycka jag kände när jag fick träffa mina älskade barnbarn igen.

Så jag kommer att fira Julen med mina barnbarn och resten av familjen.

Vilken lycka för mig och mina barnbarn.
Visst förstår jag samtidigt att alla inte har det privilegiet att få fira Julen med sina nära och kära. Man kan bli osams med sin mamma och pappa så man inte ses eller pratar med dem på många år.

Sedan kan man lösa sina problem med samtal hos en terapeut eller någon objektiv person. Det är aldrig försent att bli sams med sina nära och kära.

Nu tänker jag bjuda mina grannar , mina grannar och dem som bor ensamma på en Jul lunch. Ha det mysigt med olika lekar och pyssel. Tycker det är så kul att leka med barnen.

Det skulle vara så kul att kunna träffa alla Poesi vänner en dag under Julen.
Men eftersom vi alla bor på olika platser i detta land Sverige.

Kanske i Stockholm en dag framöver på en enkel fika , ,








Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-10 11:59



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Tack för en verkligt fin vardagsskildring. Speciellt underbart att läsa om din nyfunna vänskap med din dotter och att du ordnar så fin jullunch med dina grannar och andra ensamma personer. Jodå, visst firar jag jul, men nära och kära.
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP