Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsrymd



Tidens väg i mörkret
en varm död
Världen cirkulerar
och evigheten
har ett slut
Bortom horisonten
lyser hoppet
som en planet
Vi inte når fram till
även om
vi hade sju liv
som katten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-11-10 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP