Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur I diktens fotspår


I fredens ögon

Ett avståndstagande av

Krig och Dödens fält

I krigets hjärta

Tilliten markerad som

Betydande för fredens

Intåg i krigets hjärta

Eld upphör och ett

Avståndstagande från

Mer skjutande utan

Förändring och försoning

Skuld och ånger igenkänd

Till krigets bundsförvanter

Startande av anfallskrig

Var fel väg att gå

När gärningspersoner

Kunde ha ställts till svars

För deras grymheter

Ett avskaffande av maktideologi

Som ruinerar människors

Självhjälp till ett liv i frihet

Kampandan reducerad

Till militär ideologisk bankrutt

I ett försvar av mänskliga värden

Innehåll I fredens ögon

Analyserat av betraktare

och ledares medverkan

I fredens ögon

 

Taleptox Skrev

Den 20231111

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-11-11 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP