Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgad - ett personlighetstest

du påstår att du vet vem jag är
när din identitetskris
ljuger för sig själv

påstår sig vara gul
när gul passar sig
påstår att jag är gul
när gul passar dig

men vet du vad?
jag är ingen färg
jag är en regnbåge

jag passar inte dig
ja för du vill vara ensam
om att vara regnbåge

trots att du bara
kan hämta färgerna hos andra

andra människor är färgpaletter
som bara väntar på att bli använda

för att skapa och måla
den identitet
du så suktar efter

färgerna tar slut
utsmetas, blandas med varandra
till en brungrå sörja

besvikelsen är så monumental

tills du hittar en ny
färgpalett




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-11 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP