Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krafttag i silversmedjan


Halleluja - womens power

"Såg du inte in i mitt huvud darling"

sa hon häpet till sin man

när gjutsanden gick sin egen väg

 

Har vi inte samma rutor i vårt huvud

fortsatte hon förvånande

till mannen med diagrammen

 

Hur går det mannen

kom från hennes näpna mun

när lavinen lösgjorde sig

från den sammetslena rosen

i den hårda jorden

 

det som är häftigt med mannen

fortsatte hon

är att han tänker och jag gör 

sedan berättade hon vidare om en händelse

 

förlåt mig kära du sa den unga eleven

men du kära du är faktiskt lite galen

fast på ett bra sätt

 

till ett death metal halleluja moment

i det provisoriska klassrummet

och låten av Mutley crue "kick start my heart"

 

avslutade hon kvinnan med stort K

världen blir så mycket bättre

om du ser den med blida ögon

 

och vågar pröva det nya okända

var inte rädd att få kalla fötter

låt mig värma dem 

i mina pulserande heta armhålor

 

jag tar dig under mina vingar

och leder dig varsamt fram

 

utan skyddsglasögon

under ihällande av det lavaheta flytande tenn

i den gjutsandformade rosariumet

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-11 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP