Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära mor blev skjutsad hem av två änglar på stan efter att ha missat bussen i smällkalla vintern.


En ängel i staden

Det kom en ängel till staden

vinglandes helhjärtat förbi som en i raden

vingbruten som få men kämpande på

mitt ibland veteslagens sovande ängar för få

 

Det guldlockiga håret hängde likt kristaller

som sakta droppades längs barmens dekolletage 

ljuva klingande falskt så som kungligheters apanage 

ofrånkomligen väntandes på ruinens kanstanjer

 

smakande surt för de hungriga barnen

letar efter den ambivalenta framtidens år

sierskan smäktande spår

 att freden kommer i vår




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-03 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP