Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag inte längre existerar

det är på sättet hon drar
tillbaka mig
till platser där jag inte längre existerar

som jag har växt ifrån
kämpat ifrån
kommit ifrån

det är på sättet hon ser mig
som att jag inte åldras
som att tiden stannat 

bara för att vi älskat varandra

tiden sargar,
försvinner,
förändras

det är på sättet hon vill förstå
men inte förstår
det är på sättet jag inte förstår 

det är att kärleken inte räcker

det är att livet kom emellan 

det är att det är ett slut 
som är smärtsamt men väntat 

det är att jag är jag

och att hon

är hon




Fri vers av Assia VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-13 10:53



Bookmark and Share


    Galenskap
Finaste jag läst ??
2023-11-14

    ej medlem längre
Vad fint beskrivet. Svårt att känna att man vuxit ifrån varandra.
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP