Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bedragarna

 

 

Skogen tittar runt sörjande!

Havet stormar ut sörjande!

Himmeln gråter full sörjande!

 

En människa är bara besvikelse!

 

Lögnare

Drömkapare

Massmördare

 

Halshuggare

Bidragare och fuskare

Hjärntvättar och straffar

 

Kärleks hatare

Egots älskare

Och månggifte och barn gifte  

 

Bidrag fuskare

Svartjobb älskare

Flykting massmördare

 

Människan!

Är en skam på mänskligheten

Är en skam på kärleken!

 

Och Guds största någonsin misslyckande skapelse




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-11-13 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP