Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel dikt


Det enkla




Fallande löv
och en fågel
vid bäcken som
porlande drar -

Det enkla
finns alltid kvar
bortom allt det svåra,
bortom frågor och svar.

Det lever bland träden
i vinden -
när inget annat
finns kvar.





Bunden vers (Rim) av Jan Widströmer VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-11-14 12:28



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Den här går rakt in - berörande ! Bokmärker !
2023-11-22

  Eva Langrath VIP
Fin komponerat om det enkla och nära som finns kvar runt oss.
2023-11-15

  Anya VIP
Du skriver alltid så fint. Det enkla är guld värt.
2023-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP