Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook



Erotiska mönster
Elektronikens
kartläggning
av system
Aktörer i himlen
Skulden
är intellektuell
Den gudomliga komedin
Intima experiment
och fria handlingar
Livet är värdefullast
om man lever




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-15 13:12



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
ändå sen jag slutade
att tänka på sex
får jag "dejting"
annonser på facebook
överallt
jag fattar inte
då föredrog jag
bitcoin annonser
2023-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP