Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


solen lyste med sin frånvaro

under eftermiddagen
den tröttnade och drog för gardin
tog en kopp Java
jag lyssnade på en historia
avskalad ur livet
pappan till de två barnen
gav henne en whiplashskada
hon tog barnen ned sig och drog
massor av trauman
hade en hund
hon skulle arbetsträna helst
i trädgård.ett projekt ska starta
i vår hemstad
klarar inte höga.ljud eller stress
hade tid inbokad
och åkte med färdtjänsten
hon plockade inte ut sitt vänstra öga
men tog fram och visade
reserven av porslin
hon hade det inlindat i silkespapper
dagmatte kom till slut
en timme bara flög
medan lyssnade
till bordsgrannen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-11-15 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP