Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


slipsen klokuggla

strypsnaran lossnade
då fick meddelandet
behövde inte skriva brevet
märkligt vad ett.lugnande
besked kan blåsa liv
i den skrumpna själen
den sjuke har fått akuttid
för operation

Tack för idag klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-11-15 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP