Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så Bortom


och det får mitt hjärta
att överleva

ty avstånden är
en frälsning

Vad säger vi till varandra
i ljuset som ingen förstår?

Vi säger att vi finns




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-16 15:05



Bookmark and Share


  träsnidaren
tycker mycket om texten
2023-11-16

  Ulf Carlsson VIP
"Tomheten" i texten säger det som inte går att förstå - det "bortomnära och hitomfjärran".
Att finnas räcker.
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP