Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta går jag in i mitt hus


Det kommer någon genom dimman
långt över ängen

Sällan ser jag någon gå så sakta
Sällan känner jag mina tankar fly
så skygga som nu

Sakta går jag in i mitt hus
söker ett instrument att spela

Men musiken går långt borta
långt ute över ängen
och dess toner är djupare inne
än någon kan höra

Jag andas dimman och försöker
se om livet finns

Ja, det går där
Långt i dimman över ängen






Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-16 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP