Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(125)

 

 

 

 

jag drömde att jag var en rymdfågel med hjärnhinneinflammation
skapad av den ryska bildhuggaren Ivana Kuznetsova
jag drömde att jag var ett nihilistiskt objekt
en mörk sjö utan några reflektioner, belägen vid ett skogsbryn
vid utkanten av det imaginära fältets vidsträckthet

jag drömde om mikrovågsugnens signal
när morgongröten var klar

jag drömde om tiden som en kemikalie
som låg på gatorna och torgen, monotona rum fulla med
högspänningsledningar, tunnelbanesystem
och människor på ljusa arbetsplatser 

jag drömde ingenting

jag drömde ingenting

jag drömde om en kvinna i en röd kappa
som jag träffat vid Mariatorget för många år sedan
som frågade mig vad klockan var

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av Androiden VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-11-16 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP