Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Re-mix


Rock around the past

 

Some moments of destructive bliss,

a smoking guns seductive kiss,

well, am I not the stupid one?

Reaching out for what is gone,

for something blurry from before,

for something distant, something more.

 

My future rock around the past

and I am stuck within the blast,

and I am stuck within the dark -

my hungry dogs, they bark and bark.

And I am stuck within the speed

still feeding good old well known needs.

 

And I am stuck. It's keeping me

somewhere I do not need to be.

I tried so hard to let it go

but being me. I told you so.

Well, am I not the stupid one?

Now I see it. Now it's gone.




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-18 10:58



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
mästerfullt avslut :) <3

"And I am stuck. It's keeping me

somewhere I do not need to be."

ja, det är sant. man tar droger (omsåän bara snus cig kaffe eller te) på eget bevåg. man vet efter ett tag vad man ger sig in på. måste ha koncentration. vara som sten. en grå spräcklig ful avartig grej, som ingen tycker om, för man vill inte "men bara 1 öl, du klarar det, va en kompis!!!"

förlåt att jag var dum på private message. du kan ju hantera det mesta, men jag var dum, jag vet :( *skämsighet*

du är en stor talang. min vänsida svämmer över, så har missat en del. vart i mörkret. det ser ljusare ut nu <3
2023-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP