Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna tiden och mys med mig

Den här dikten tillägnar jag dig, min förbjudna frukt
Varje gång jag ser dig, bankar mitt hjärta extra
Min kropp skriker efter din, du utstrålar skönhet
Vill bara beröra, vidröra skönheten
Du är oemotståndlig, gör mitt bästa för att motstå
Vill stanna tiden och få spendera tomheten med dig

Du är mina fjärilar i magen, du behagar mina ögon
Jag vill bli din, vara med dig i stundens hetta
Lägga min hand på din hud, smeka och vidröra
Varje centimeter av din kropp, i tidens stillhet
Men jag kan inte, kanske i framtiden
Du har ditt liv och jag mitt
Men våra vägar korsas ibland

Min skönhet, vila din blick på mig
Jag har satt saker i rörelse, allt för dig
Tränar för att kunna behaga
Behöver ett yttre som får dina ögon att tåras
Vill du ska känna dragningskraft gentemot mig
Precis så som jag känner mot dig, min sköna

Stanna tiden och ge mig din kärlek
Vi kan mysa med varandra, i stillhet
Ingen tid, inga bekymmer, bara du och jag
Vi lever i varsin sfär, så nära men ändå långt borta
Slänger glimtar emot dig varje sekund jag kan
Du är en skönhet, du strålar av sensualitet




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-11-19 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP