Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(127)

     


 

jag och

                     jag    i   det nihilistiska ljusets
                        förtärande rum 

   när Mnemosynes snöhänder rör vid det
                                förnimbart övergivna 

       och sången faller ur de dödas munnar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-11-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP