Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BONJOUR TRISTESSE

Oro, ångest, trista tankar
trängs i det novembergrå.
Molns och dimmors tjocka bankar
trycker ner från ovanpå.

Otrygghet och kriser tränger
under himlens tunga plåt.
Risken finns att de förlänger
trängseln i decembers gråt.

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-28 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP