Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kåseri om min hälsa


Mitt mående och jag

Afton. Sitter på balkongen och kedjeröker och lyssnar på Iron Maidens album Killers. Låten som spelas just nu är själva titelspåret.

"Killers, behind you!", sjunger Paul Di'Anno.

Jag drar ett djupt halsbloss på cigaretten. Jag njuter.

Jag är utåt mitt vanliga jag mot familj, släkt och vänner. Skämtsam, glad. Det är bara mina allra närmaste vänner som känner till stormen som rasar inom mig. Min familj vet inte att mitt inre långsamt mördar mig och att den enda som hjälper är att skära mig själv.




Övriga genrer (Kåseri) av MissBraw
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-20 22:36



Bookmark and Share


  Respons VIP
En hård kamp mellan ett inre och yttre jag.
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

MissBraw
MissBraw