Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur I Diktens fotspår


I dina ögons hårdhet

Gamla kompisar från förr

Visade med styrka på möjligheter

Att med information från det förflutna

I efterhand avslöja en och annan de träffat

Du stod med båda fötterna på jorden

Du ifrågasatte min uppfattning

Och menade på att jag var oansvarig

Och att det enda jag klarade av

Var att leva på en livslögn och ljuga

Din starka vilja längtade efter att vara en vinnare

Men med anpassning förlorade du din själ

Du tog mer av andras själar än

Vad du gav tillbaka levandes i din hemlighet

Nuförtiden har du öppnat din själs portar

Men lever ej längre i harmoni med oss andra

Du ögnar hastigt igenom vilka andra är och drar

Sedan vidare vilseledandes deras identitet

Förundrade stod vi där bakom sist i ledet

Knäckta av kompromisslöshet

och ditt övermods karaktär

Vad fanns det kvar att prata om?

När allt med ödmjukhet var fel

I dina ögons hårdhet

 

Taleptox Skrev

Den 20231121

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-11-21 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP