Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nästa

Jag tror
att min nästa är väldigt glad
att jag inte älskar denne
som jag älskar mig själv




Fri vers av Stefan Tho VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-15 08:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sant, man kanske inte älskar sig själv utan hatar sig själv ibland
2023-12-20

  Kajan VIP
Kryptiskt, och lite sorgligt någonstans .
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP