Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kort ögonblick

En juli sommarkväll
var bara min
intet ont anandes
att jag var på jorden

Ej heller att det var
min första levnadsdag
när jag ser mig själv
mitt första foto

Är tanken svår
fast ännu svårare
att förstå

Tiden var min
känns och minns
som det var igår
nu har all min lärdom
under åren gått

Förvånad men
mina förväntningar
av kunskaper
snart ett minne blott

Från en nollställd hjärna
till vad det är idag

Allt som lagrat
raderats snabbare
än vad ett ögats
blink kan se

Trots att mitt undermedvetna
från början jag visste
starten av levnaden
var det detta jag hela tiden
väntat på ändå skulle ske

Felicia




Fri vers av feliciaa VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-22 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP