Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tacksam

Att vara tacksam
för alla mina sekunder

Alla dessa ynka minuter
som senare blev
så betydelsefulla timmar

Då tar jag än en gång
tacksamt emot
vad livet skänkt mig

Troget njuta
alla mina dagar
alla mina år

Fann så en ofantligt glädje
för det som återstår

Felicia




Fri vers av feliciaa VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-06 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP