Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla landsvägen


Där vägar möts
och skiljs

Den gamla vägen gå

Slingrande sig fram
lite sliten och nött

mellan sädesfälten
och gårdarna på rad

Vi färdas mellan
nu och svunnen tid

mellan det som är nu
och det som var då




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-25 10:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin dikt om det förfutna och nuet.

Påminner mig om Petulia Clarks sång

Here I stand in the crossroads of life future in front old time behind
2023-11-26

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint!
2023-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst!
Bokmärkes!
2023-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP