Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

 

 

Låt mig
vara i din famn
nära, mjukt och ömt

Låt mig
viska tyst ditt namn
som jag i hjärtat gömt

Låt mig
vila i din famn
på livets sista dag

Låt mig
somna lugnt och stilla
i ett fridfullt andetag




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-11-27 09:09



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så mjukt, omfamnande och tryggt!
2023-11-29

  Kungskobran VIP
När döden tittar till mig
drar jag täcket långt över täcket
och somnar om
med fridfulla andetag
som sakta dör ut
till ett fridfullt slut
2023-11-28

  Öknens Ros VIP
Varma och kärleksfulla ord.
2023-11-28

  Sparvögat VIP
Så vackra ord ~ likt en bön…
2023-11-27

    Birgersdotter VIP
Berör -om den handlar om det jag tror. Så fin text.
2023-11-27

  Anya VIP
Tycker om känslan av tro....som jag tolkar det. En mycket fin text!
2023-11-27

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket vackra och innerliga ord.
2023-11-27

  Maria Sundelin VIP
Väldigt ömsint
Kramar
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP