Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtkontakt



Älskade
Synden lockar
Buren av en vind
Ljuset flämtar
En skugga över din kropp
Du nyfikna
Dina bröst är systerskap
Dina läppar är befruktade av lockelser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-11-27 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP