Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömd i en minneslund


Dra åt helvete, din gamla struts,
ditt tankegods är bara smuts,
till helvetet får du snart skjuts

Ditt hushåll ska ha varken vatten eller el,
du tror du har rätt när du har fel,
ingen gravvård ska komma dig till del

Du är en egotrippad hund,
ditt liv har inte en vettig stund,
snart är du glömd i en minneslund

Allt fulare blir du med åren,
man känner den kalla kåren,
snart sopas igen efter dig alla spåren




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-27 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP