Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lotuslinjen



Dina vackra ögon
speglade botten
i hundratusentals
kvinnors öden
från begynnelsen
till våra dagar
när friheten
blivit ett
självändamål
och mannen
förtrollad
av blicken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-11-27 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP