Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jobb-ig grej

Du sitter nedtryckt i fåtöljen
och säger att jag är bra
jag är en förebild
och blablabla

Ingen ursäkt
bara din mun som rör sig
Den smattrar och klapprar
och för mina tankar
till fragglarna

Jag ser att du är rädd

"Vi är okej"




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-11-28 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP