Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sugardaddy



Inre rörelser
behagligt
sammansatta
visar
processen
när sinnet
övergår
i tidlöshet
stort
och skönt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-11-28 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP