Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig lycka

Ge mig lycka i min ensamhet
Jag är blottad, mina ben syns
Mitt liv är i andras händer
Jag är krossad, mald till stoft
Shut up and dance with me

Tomma ord i tomma luften
Min mun är torrsprucken
Mitt hjärta är i dina armar
Hjälp mig, skapa lycka åt mig
Jag är blottad inför dig min äkta själ

Du ser mig i ögonen, du lägger dina fingrar emot min mun
Tiden stannar, du vill tysta mig, du har tröttnat
I en stund av ovisshet pulserar mitt hjärta
Du stirrar in i själen, du är vacker
Du tystar mig, du öppnar din mun och säger
Shut up and dance with me

Jag lättar, du ler, du lägger din arm runt mig
Du sprider lycka i min ensamhet
Vi börjar röra oss till musiken i tysthet
Du är vacker, du berör mig
Jag är blottad, lyckligt lottad
Mitt hjärta slår för dig
Du och jag förevigt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-28 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP