Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att säga förlåt är ett helande ord och att förlåta andra släpper oss fria. Förlåt. Jag förlåter dig


JAG SLÄPPER DIG FRI

Har du mig sårat
Om du mig tystat
Inte mig vårdat
Eller mig pressat

Om jag dig älskat
Kanske dig lämnat
Ej hållt vad jag lovat
Ditt hjärta jag rånat

Läs mina ord
Som förgätmigej
Låt de gro i jord
Djupt inom dig

Ingen är klanderfri
Jag sänder dig harmoni
Jag släpper dig fri
Låt det skapa magi

E G 2023.11.28




Bunden vers (Rim) av Emelys saga
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-28 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga