Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR DELAR VÄGEN

Ni säger ni respekterar
Ni säger ni accepterar
Ni säger ni låter mig få vara den jag är
Men när det är något
Som ni vägrar ändra
När något är viktigt för mig
Och ni står blinda i er
Ni lyssnar till er rädsla
Ni vägrar ändra er
Då väljer ni
Att inte inse
Det som skadar
Då väljer jag att gå
Jag vill inte se på

- E.G 2024.03.13




Fri vers (Fri form) av Emelys saga
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-03-13 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga