Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lära känna sig själv är inte alltid lätt, men inom sig vet man att det är rätt.


SPEGELBILDEN AV MIG SJÄLV

Jag lever i spegelbilden av mig själv
Den är dov och den är disig
Jag börjar att se det nu
Det är en osäker tid

Men jag vet att ljuset finns där framme
De klarnar & blir tydligare för var dag
Jag börjar omfamna mitt inre jag
Jag närmar mig i nyfikna steg
Snart är jag där, i ljuset




Fri vers (Fri form) av Emelys saga
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-09 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga