Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten nykter comeback


Andras liv



så jag bytte öl
vin och självömkan
mot ett liv närmare harmoni
egenmakt
positivitet och
jag skulle inte kalla
det lycka

men det är stabilt

osexigt stabilt

och det enda jag
saknar är nätterna
med öl
vin och självömkan

djupt försjunken och
resolut fjättrad
vid ångestens rep

ovanför för mitt huvud
ligger ett stenblock
tyngre än vad det
borde kunna vara

under det
finns allt kvar
all den där ångesten
alla ord
meningar
och andras liv
från andra liv

jag känner hur de
försöker rucka
på blocket
de är hundratals
tusentals
oräkneliga

ibland når någon
igenom
en flyende tanke
som inte alltid går att ta på
inte alltid går att höra

den kommer från någon annanstans




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-28 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel